UITVAARTBEGELEIDING

De families die voor uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid kiezen staan open voor creativiteit, willen zich laten inspireren en hebben veel eigen invulling. Een buitengewoon afscheid, want iedereen is uniek.

OVER UITVAARTONDERNEMING BUITENGEWOON AFSCHEID

De uitvaartbegeleiding van Buitengewoon Afscheid is modern, liefdevol, creatief, vol aandacht, flexibel en veelzijdig. Uitvaartbegeleiding waar op een passende manier afscheid genomen kan worden van een dierbare. Een afscheidsceremonie die eigen is en comfortabel voor iedereen aanvoelt.

Karen Admiraal is eigenaar van Buitengewoon Afscheid en uitvaartbegeleider sinds 2013. Karen is het vaste gezicht en begeleid, adviseert en draagt liefdevolle en creatieve ideeën aan wanneer een dierbare is overleden. In haar werkwijze is zij flexibel en onafhankelijk. Ook als je vragen hebt voorafgaand aan het overlijden helpt ze je graag.

Kaarsen, een bloem en een foto op een uitvaartkist. Alles mag en kan in de week van de uitvaart en vooral dat wat goed past.

Op passende wijze het leven herdenken.

WERKGEBIED

Het werkgebied van Buitengewoon Afscheid is groot. Karen woont in Rotterdam maar heeft geregeld ook uitvaarten in omgeving Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en soms zelfs België. Wanneer het voor jou van belang is dat je iemand vind die bij jullie past dan vind ze het geen probleem 60 minuten voor je in de auto te zitten. Buitengewoon Afscheid heeft een groot portefeulle aan bijzondere uitvaartlocaties en samenwerkingspartners (regionaal) verspreid door heel Nederland. Het is dus niet meer van deze tijd om voor de begrafenisondernemer uit het dorp te kiezen. Reistijd wordt niet gezien als werktijd maar er wordt natuurlijk wel een km vergoeding in rekening gebracht.

WERKWIJZE

Buitengewoon Afscheid is een kleine uitvaartonderneming die niet meer als twee begeleidingen per week aanneemt. Hierdoor kan Karen haar aanpak persoonlijk en vol aandacht houden. Haar onafhankelijkheid zorgt ook voor een persoonlijke en keuzevrijheid. Er zijn geen contracten of verplichte samenwerkingen met andere partijen. Hierdoor heb je als klant een grote keuzevrijheid voor bijvoorbeeld op de uitvaartkist, een rouwkaart, opbaringsmethodes en bijzondere uitvaartlocaties. De keuzes die je maakt zijn op deze manier van jou, zoals het hoort.

Het verschil tussen een onafhankelijke en niet afhankelijke uitvaartonderneming.

HET VERSCHIL

VOORBEREIDING

Een groot percentage van de mensen die Karen mag begeleiden ziet of spreekt zij vooraf. In een voorgesprek worden alle uitvaartwensen uitgebreid besproken en vastgelegd. Op deze manier ontstaat er rust, duidelijkheid en soms zelfs meer creativiteit dan wanneer je hoofd en hart vol verdriet is direct na overlijden.

Ook heeft zij voor deze mensen het gratis uitvaartwensen boekje ontwikkelt. Een overzichtelijk boekje wat je stapsgewijs meeneemt in de keuzes die er gemaakt moeten worden. Een boekje wat je alleen, samen met je naasten of Karen kunt invullen en waarmee je de regie in eigen handen houdt en je hiermee rust en duidelijkheid aan jouw naasten geeft in de week van de uitvaart.

DE WEEK VAN HET AFSCHEID

Tijdens de week van de uitvaart zal Karen je begeleiden en hebben jullie elke dag contact. Iedere dag maak je nieuwe keuzes die goed moeten voelen en dit doe je in alle rust. Alles hoeft nog niet direct besloten te worden en vastgelegd. Alles verloopt stapje voor stapje.

Hoe we de dagen tot de uitvaart beleven is verschillend, zie hier een opsomming van de meest gebruikelijke vorm.

Dag 1:              Gaat vaak over de laatste verzorging en de rouwkaart / advertentie.
Dag 2:              De rouwkaart gaat op de post en Karen komt langs voor een controle.
Dag 3 en 4:     Komt Karen langs voor een controle en bereiden we gezamenlijk de dag van het afscheid voor.
Dag 5 en 6:     Is de condoleance of de uitvaart. Passend in de sfeer van de overledene en de familie.

De juiste keuzes maken in rust en met liefde.

– Karen Admiraal –


Meer weten over Karen?

Over Karen

Wat moet je als eerste doen na het overlijden?

Bij overlijden