UITVAARTBEGELEIDING

De families die voor uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid kiezen staan open voor creativiteit, willen zich laten inspireren en hebben veel eigen invulling. Een buitengewoon afscheid, want iedereen is uniek.

OVER UITVAARTONDERNEMING BUITENGEWOON AFSCHEID

De uitvaartbegeleiding van Buitengewoon Afscheid is modern, liefdevol, creatief, vol aandacht, flexibel en veelzijdig. Het type uitvaartbegeleiding waarbij op een persoonlijke, unieke manier afscheid genomen kan worden van een dierbare. Een afscheidsceremonie die eigen is en voor iedereen comfortabel aanvoelt.

Karen Admiraal is eigenaar van Buitengewoon Afscheid en uitvaartbegeleider sinds 2013. Zij is tijdens de uitvaartweek het vaste gezicht en zij begeleidt, adviseert en draagt liefdevolle en creatieve ideeën aan wanneer een dierbare is overleden. In haar werkwijze is zij flexibel en volledig onafhankelijk van bijvoorbeeld leveranciers van produkten, samenwerkingspartners en van uitvaartlocaties. Hierdoor kun je als als opdrachtgever 100% vrije keuzes maken. 

Heb je vragen over overlijden, de uitvaart of kosten? Neem vrijblijvend contact met haar op. Ze informeert je hierover heel graag. 

Begrafenisondernemer Voorburg - Karen Admiraal

Op passende wijze het leven herdenken.

BEREIKBAARHEID/WERKGEBIED

Het werkgebied van Buitengewoon Afscheid is groot, tot 1,5 uur rijden vanaf Eindhoven. Karen woont in Eindhoven, maar begeleidt geregeld ook uitvaarten in de omgeving van Den Bosch, Utrecht en Rotterdam. Het is voor haar geen enkel probleem om een uur in de auto te zitten als dat betekent dat jij de juiste persoon hebt gevonden voor een uitvaart. Buitengewoon Afscheid heeft een grote portefeuille vol bijzondere uitvaartlocaties en samenwerkingspartners (regionaal) verspreid door heel Nederland. Het is zeker niet meer van deze tijd om voor de begrafenisondernemer-uit-het-dorp te kiezen. Reistijd wordt door Karen niet berekend als werktijd. Zij brengt een vooraf besproken kilometervergoeding in rekening.

WERKWIJZE

Buitengewoon Afscheid is een kleine uitvaartonderneming die niet meer dan twee begeleidingen per week aanneemt. Hierdoor kan Karen haar aanpak persoonlijk en vol aandacht houden. Haar onafhankelijkheid zorgt ook voor een grote persoonlijke keuzevrijheid. Zij hanteert geen contracten of verplichte samenwerkingen met andere partijen. Hierdoor voel je als klant een grote keuzevrijheid voor bijvoorbeeld de uitvaartkist, een rouwkaart, opbaringsmethodes en bijzondere uitvaartlocaties. 

De keuzes die dan worden gemaakt, zijn puur en niet aangestuurd door verplichte keuzes of opgelegde tarieven.

Het verschil tussen een onafhankelijke en afhankelijke uitvaartonderneming.

HET VERSCHIL

Hoe de dagen tot de uitvaart eruit zien 

Tijdens de dagen tot de uitvaart moet er veel geregeld worden. Daarom hebben jij en Karen elke dag contact om alle opties te bespreken en keuzes in rust en met tijd te nemen. Alles verloopt stapje voor stapje. 

Op de dag van het afscheid zorgt Karen ervoor dat alles tot in de detail is geregeld. Precies zoals met elkaar is afgesproken. Het afscheid zal plaatsvinden op een plek die goed voelt voor jou en de nabestaanden, van kerk tot eigen tuin. De dag van uitvaartceremonie is een dag die we in een eigen sfeer, met alle verhalen en herinneringen maken tot een mooi laatste podium.

De juiste keuzes maken in rust en met liefde.

– Karen Admiraal –


Meer weten over Karen?

Over Karen

Wat moet je als eerste doen na het overlijden?

Bij overlijden