Uitvaartlocaties

Buitengewoon Afscheid heeft een groot netwerk van uitvaartlocaties naast de meer gebruikelijke en bekende crematoria en begraafplaatsen om.

Vrijwel alles mag en kan tijdens een uitvaart. Vooral op die speciale uitvaartlocatie waar het voor jou goed voelt.

Een mooie afscheidslocatie die niet is ingericht als uitvaartlocatie voelt voor veel mensen vertrouwd en goed. Een plek die op dat moment alleen voor jullie is. Denk hierbij aan een stadsboerderij, het lievelings café/restaurant/brasserie, in de vrije natuur, op jullie lievelingscamping, in de achtertuin, op een boot of in het theater.

Buitengewoon Afscheid heeft een groter werkgebied dan in en rondom Eindhoven. Ze is niet gebonden aan een vaste regio en heeft daardoor al op veel prachtige locaties uitvaartceremonies mogen verzorgen in Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en België. Zie hieronder per provincie enkele voorbeelden van locaties waar de afscheidsbijeenkomst en/of condoleance gehouden kan worden. 

Klik op de gewenste regio en bekijk de bijzondere afscheidslocaties.

Buitengewoon Afscheid is niét werkzaam in Zeeland, Flevoland, Friesland, Overijssel, Drenthe, Groningen en de Waddeneilanden.