OVER KAREN

Begrafenisondernemer Karen Admiraal van Buitengewoonafscheid
Karen Admiraal – der Kinderen ⎢ eigenaar Buitengewoonafscheid

Een buitengewoon afscheid, want ieder is uniek. De families die voor Buitengewoonafscheid kiezen staan open voor creativiteit, willen zich laten inspireren en hebben veel eigen invulling.

Het begon allemaal in Berlijn, mijn tweede thuis. Met 22 jaar stapte ik al in het vak en deed ik een hoop ervaring op bij kleine en vernieuwende ondernemingen binnen de branche. Een kostbare ervaring die mij deed beseffen dat ik bijzondere uitvaarten wil begeleiden. Nu 7 jaar later en vele uitvaarten verder ervaar ik het telkens weer als een voorrecht dat ik mensen mag bijstaan in de moeilijkste periode van hun leven.

Met Buitengewoonafscheid maak ik het de families mogelijk afscheid te nemen op een unieke manier, in een sfeer die past bij de overledene, de familie en vrienden. Hierbij vertrouw ik op mijn gevoel en opper ik ideeën die in eerste instantie misschien wat ongewoon zijn. Mijn ervaring is dat deze mogelijkheden tot hele bijzondere en intieme uitvaarten leiden. Tijdens de begeleiding ben ik zorgzaam, transparant, duurzaam en creatief.

Mijn kunstacademie en coaching achtergrond is terug te zien in mijn werk als uitvaartbegeleider. Ik ben ervan overtuigd dat het samen actief handelen bijdraagt aan een goede start van de rouwverwerking. Maar ook het gezamenlijk vormgeven aan het afscheid is voor mij essentieel. Weet je niet goed wat je wilt? Ik zal je inspireren en ideeën geven.
De kennis die ik als coach heb is terug te zien in de gespreksvoering binnen terminale situaties en complexe (gezins-) situaties. Zo lukt het mij lucht te brengen in de zwaarte en rust en overzicht te geven in de chaos.

Wat anderen over mij zeggen:
Gepassioneerd over uitvaart
Creatief
Dankbaar en vrolijk
Perfectionistisch
Zorgzaam en zacht

Neem contact met mij op.

Karen haar uitvaartonderneming is vernieuwend, eigen, informeel, stijlvol en betrokken. 

SAMENWERKINGEN