RECENSIES

Review Buitengewoonafscheid
Karen heeft ons de dagen na de dood van onze vader liefdevol en persoonlijk begeleid. Ze voelde goed aan welke sfeer voor ons belangrijk was en betrok ons in elke stap die gemaakt moest worden. Het resultaat was een eerlijk en oprecht afscheid, van ons en door ons. Nogmaals dank hiervoor.  

Familie van Haven

Het afscheid van mijn tante was prachtig.. Karen heeft ons met zoveel rust, openheid, integriteit, warmte, liefde en creativiteit, bijgestaan.. Karen heeft een hele verfrissende zienswijze richting de dood.., die mij persoonlijk erg aanspreekt.. Uiteraard was het een hele verdrietige periode, maar zeer zeker ook een hele bijzondere.., die ik niet snel zal vergeten.. Heel veel dank Karen voor alles.. Lieve groet,

Patty 💜

Gelukkig kwamen we in contact met Karen. Door haar ideeën en liefde voor het vak heeft zij er voor gezorgd dat de weg naar de uitvaart en de uitvaart zelf, tot in de puntjes verzorgd was. Zij is goed op de hoogte wat allemaal mag en kan tijdens een uitvaart. Hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt.

Agnes

Wij hebben gedag moet zeggen tegen pappa. De zorg, de ideeën, de vrijheid en de hulp van Karen heeft het tot een bijzonder mooie periode gemaakt. Ik en mijn zussen kijken met warmte en gerust terug op de mooie herinnering die zijn afscheid heeft achtergelaten, we hadden het niet anders gewild. Voor ons is ze een held! Liefs

Pauline

Karen Admiraal is een vriendelijke, zachte vrouw die open staat voor het leven en een ieder die daarin verschijnt. Tijdens haar ondersteuning in het afscheidsproces van onze overleden vader, Eersel 2016, heeft ze ons de ruimte gegeven voor het aandragen van eigen initiatieven. Ze was niet alleen het luisterende oor, maar ze dacht ook met ons mee en droeg voorstellen aan. Door de juiste vragen te stellen vanuit een ander perspectief kwamen wij als familie erg tot rust in de noch korte en stressvolle dagen voor de uitvaart. Iets wat wij dan ook nooit zullen vergeten is dat zij na het moment van overlijden aan ons vroeg of wij al een kaarsje hadden gebrand, om even een minuut tot ons te nemen wie wij hadden losgelaten. Het tonen van zoveel respect, het moment kunnen zien zoals het nu is en het accepteren van de emoties die daarbij horen getuigd van een krachtige zelfbewustheid als professional. De rol van Karen Admiraal binnen het afscheidsproces resulteerde uiteindelijk in een prachtige persoonlijke afscheidsdienst die mijn vader ten voeten uit heeft neergezet. Karen, nogmaals onze grote dank voor dit bijzondere afscheid!

Britt

We were lucky that we met Karen in a challenging time. She supported us very lovingly and helped us to say goodbye in way we could not have imagined. She accompanied us, helped us, guided us were we needed it, and respected our ways were it was important to us. With a lot of sensitivity and warmth she helped us to create a loving and individual burial that suited us and touched us deeply. Karen became a friend, that we will always treasure. Dear Karen, thank you for your great work!

Kristina

Karen Admiraal heeft bij ons een thuisopbaring verzorgd. Ik was onder de indruk hoe zij met een onuitputtelijke hoeveelheid warmte, liefde en aandacht te werk gaat, terwijl ze tegelijkertijd zeer nauwkeurig en professioneel alles tot in de puntjes regelt. Ik was volledig ontzorgd en dat was precies wat ik nodig had in een week waarin de emoties hoog opliepen.

Louise