TEAM

Ik heb een team van professionals achter mij staan die net als ik met passie hun werk doen.

Els Rientjes ⎢freelance uitvaartbegeleider

Els versterkt mij in tijden van drukte en afwezigheid. Ze is een bevlogen uitvaartbegeleidster vol mooie en buitengewone ideeën en staat families met aandacht en liefde bij.

Assistentie begrafenisonderneming Buitengewoonafscheid

Evelien Ligthart ⎢assistentie
Evelien is net zoals ik een jonge en passievolle uitvaartcollega en wij delen dezelfde visie. Evelien helpt mij daarom als ik een extra handje nodig heb, bijvoorbeeld als assistente tijdens een uitvaart of wanneer ik op vakantie ben.

Rouwkaarten ontwerp persoonlijk en creatief | Buitengewoonafscheid

Muriël Idema-Boon ⎢rouwdrukwerk
Rouwkaarten maak ik in samenwerking met Muriël van Daglief rouwdrukwerk. Via de online ontwerptool van Muriël maken wij rouwkaarten, dankbetuigingen en programmakaartjes. Muriël ondersteunt hierbij op de achtergrond of neemt dit zelfs volledig over, precies hoe de nabestaanden prettig vinden. Muriël is altijd goed bereikbaar; creatief, professioneel en een fijne collega.

Leonie Kraan ⎢Uitvaartspreker
Leonie van Zeg het met Liefde helpt je bij het vinden van de juiste woorden tijdens een afscheidsceremonie. Ze is onderdeel van mijn uitvaartonderneming wanneer een familielid ondersteuning nodig heeft bij het schrijven van een speech of wanneer er veel emoties zijn en het rust geeft wanneer zij dit mooi aan elkaar praat.

Uitvaartfotografie een kostbare herinnering voor later | Buitengewoonafscheid

Yvette Vlaar ⎢ uitvaartfotograaf
Ik heb met veel uitvaartfotografen mogen samenwerken maar Yvette is en blijft de beste. Naast een prettige persoonlijkheid maakt Yvette prachtige beelden en lijkt haar aanwezigheid onzichtbaar. Haar foto’s zijn een herinnering én troost voor later, aldus Yvette. Dit hoor ik zelf ook vaak terug bij de families. Als een familie de dagen van het afscheid fotografisch wil laten vastleggen, zal ik haar voorstellen als fotografe. Natuurlijk kan hier ook iemand anders ingezet worden, het is jullie afscheid.

Duurzame rouwboeketten en bloemen | Buitengewoonafscheid

Marjolijn Fliek ⎢ bloemist
Marjolijn van Raket & Distels levert aan Buitengewoon Afscheid duurzame en biologische bloemen. Ik werk graag met Marjolijn samen omdat ik haar werkwijze koester. Ze werkt duurzaam, maakt de mooiste rouwstukken en plukt de bloemen vers van haar eigen akker in Rotterdam. Daarnaast betrekt ze de familie in het keuze/maak proces waardoor het een persoonlijk laatste geschenk wordt. Een buitengewoon mooi en bijzonder rouwboeket kan je zeker van haar verwachten.

Vincent Smit ⎢ videograaf
De videograaf van Buitengewoon Afscheid, het filmisch vastleggen van herinneringen. Vincent is een rustige en prettige persoonlijkheid en ó zo creatief en kundig in wat hij doet! Hij maakt prachtige videobeelden die tijdens de uitvaart of na de uitvaart getoond kunnen worden. Denk aan een mooie en persoonlijke biografie die jullie tijdens het leven filmen en die vervolgens tijdens de uitvaartceremonie laten zien. Of een videoopname van de thuisopbaring en het afscheid die naderhand gedeeld kan worden onder geliefden. Het terugzien van bewegende beelden zorgt voor een grote en troostende belevenis.

Pauline |  speechhulp en schrijftalent Toen ik in 2018 Pauline mocht begeleiden bij de uitvaart van haar vader, was bij mij al snel duidelijk dat zij een groot schrijftalent is. Haar speech en woordkeuze tijdens het afscheid van haar vader was ontroerend en krachtig van taal.  Sindsdien helpt Pauline families van Buitengewoon Afscheid die moeite hebben bij het schrijven van een uitvaartspeech. Pauline helpt wanneer er hulp nodig blijkt bij het schrijven van een écht goed verhaal, ze kijkt mee, adviseert en geeft zekerheid. Dit doet ze op een zachte wijze en in jouw spreektaal. 

Lees hier het artikel van Pauline “Een uitvaart speech, hoe schrijf je die?”