SAMENWERKINGEN

Ik heb een team van professionals achter mij staan die net als ik met passie hun werk doen.

Maas Rouwservice rouwservice
Jan-Michiel, Peter, Edwin en Marcel dragen de zorg voor het vervoeren van de overledene en de laatste verzorging wanneer nodig. Ik werk graag met hen samen omdat we nauw contact hebben en zij met veel passie en vakmanschap mij en de familie ondersteunen.

Assistentie begrafenisonderneming Buitengewoonafscheid

Evelien Ligthart ⎢assistentie
Evelien is net zoals ik een jonge en passievolle uitvaartcollega en wij delen dezelfde visie. Evelien helpt mij daarom als ik een extra handje nodig heb, bijvoorbeeld als assistente tijdens een uitvaart of wanneer ik op vakantie ben.

Rouwkaarten ontwerp persoonlijk en creatief | Buitengewoonafscheid

Muriël Idema-Boon ⎢rouwdrukwerk
Rouwkaarten maak ik in samenwerking met Muriël van Daglief rouwdrukwerk. Via de online ontwerptool van Muriël maken wij rouwkaarten, dankbetuigingen en programmakaartjes. Muriël ondersteunt hierbij op de achtergrond of neemt dit zelfs volledig over, precies hoe de nabestaanden prettig vinden. Muriël is altijd goed bereikbaar; creatief, professioneel en een fijne collega.

Uitvaartspreker en speechhulp tijdens een uitvaart. Hierin benader ik dan altijd Sophie van Looijestijn. Naast haar fantastische persoonlijkheid is zij ook fantastisch in haar werk en weet zij met woord een mooie uitvaartspeech neer te zetten.

Sophie Looijestijn ⎢Uitvaartspreker of speechhulp
Sophie van Moment van Betekenis helpt je bij het vinden van de juiste woorden tijdens een afscheidsceremonie. Ze is onderdeel van mijn uitvaartonderneming wanneer een familielid ondersteuning nodig heeft bij het schrijven van een speech of wanneer er veel emoties zijn en het rust geeft wanneer zij dit mooi aan elkaar praat.

Uitvaartfotografie een kostbare herinnering voor later | Buitengewoonafscheid

Yvette Vlaar ⎢ uitvaartfotograaf
Ik heb met veel uitvaartfotografen mogen samenwerken maar Yvette is en blijft de beste. Naast een prettige persoonlijkheid maakt Yvette prachtige beelden en lijkt haar aanwezigheid onzichtbaar. Haar foto’s zijn een herinnering én troost voor later, aldus Yvette. Dit hoor ik zelf ook vaak terug bij de families. Als een familie de dagen van het afscheid fotografisch wil laten vastleggen, zal ik haar voorstellen als fotografe. Natuurlijk kan hier ook iemand anders ingezet worden, het is jullie afscheid.

Duurzame rouwboeketten en bloemen | Buitengewoonafscheid

Marjolijn Fliek ⎢ bloemist
Marjolijn van Raket & Distels levert aan Buitengewoonafscheid duurzame en biologische bloemen. Ik werk graag met Marjolijn samen omdat ik haar werkwijze koester. Ze werkt duurzaam, maakt de mooiste rouwstukken en plukt de bloemen vers van haar eigen akker in Rotterdam. Daarnaast betrekt ze de familie in het keuze/maak proces waardoor het een persoonlijk laatste geschenk wordt. Een buitengewoon mooi en bijzonder rouwboeket kan je zeker van haar verwachten.