Uitvaart in Den Hoorn

Ben jij bezig met het regelen van je eigen uitvaart of met de afscheidsbijeenkomst van een dierbare in Den Hoorn? Maak samen met Karen van Buitengewoon Afscheid de juiste keuze voor locaties, producten als rouwvervoer, rouwkaarten en uitvaartkisten en diensten als een condoleance of een afscheidsdienst.

Begrafenisondernemer Voorburg - Karen Admiraal

Uitvaartbegeleiding in en rondom Den Hoorn  

Buitengewoon Afscheid verzorgt uitvaarten vanaf het  moment van overlijden tot en met de crematie of begrafenis in gemeente Midden-Delftland en Haaglanden. Liefdevolle, creatieve uitvaartbegeleidingen met aandacht. Want een goed afscheid is de eerste stap van een goede rouwverwerking. 

Persoonlijke en mooie uitvaarten in Den Hoorn

Elke uitvaart is bijzonder, want ieder mens is uniek. Een persoonlijke uitvaart is, naast een bijzondere afscheidsceremonie, ook een uitvaartweek waarin alle keuzes in rust en met aandacht genomen worden. Waarbij de naasten dicht bij hun gevoel blijven en precies dat doen wat goed past. Samen met Karen van Buitengewoon Afscheid ontstaan creatieve en buitengewone uitvaarten die een gevoel van herkenning van het geleefde leven geven.


Dag én nacht bereikbaar

Contact

06 – 26942752


Voordelen van een kleine en onafhankelijke onderneming

Voordelen van deze duurzame onafhankelijke uitvaartonderneming

Het creatieve gezicht achter Buitengewoon Afscheid is Karen Admiraal. Een kleine zelfstandige onderneming heeft voordelen;

  • Karen begeleidt de naasten bij het vormgeven van de uitvaart en is het vaste aanspreekpunt de gehele uitvaartweek. 
  • Het kiezen voor een kleine en onafhankelijke begrafenisonderneming zorgt voor meer persoonlijke aandacht, keuzevrijheid en eerlijke prijzen.
  • Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van Buitengewoon Afscheid

Over Karen

Corona & uitvaarten rondom Den Hoorn

Een ceremonie die groots bedacht was, moet gedurende de coronacrisis in bescheiden kring plaatsvinden, maximaal 30 personen. Vanaf 1 juli 2020 is het gelukkig mogelijk om met maximaal 100 mensen afscheid te nemen. Deze tijd vraagt op het gebied van ziek-zijn, overlijden en uitvaarten van ons allemaal veel creativiteit en flexibiliteit. Hoe geven we vorm aan een mooi en persoonlijk afscheid binnen de paar opties die we hebben? Zie hier de richtlijnen die nu volgens de RIVM voor de uitvaartbranche zijn gesteld.

Corona & Utvaart


Cremeren rondom Den Hoorn

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor cremeren. Een crematie kan plaatsvinden bij;

  • crematorium De Dijk in Maassluis
  • in Delft bij crematorium Iepenhof
  • Haagse Duinen in Den Haag
  • crematorium Eikelenburg in Rijswijk. 

Weet dat de uitvaartceremonie ook elders mag plaatsvinden, denk bijvoorbeeld aan jullie lieveling café of restaurant. Waar Buitengewoon Afscheid met regelmaat uitvaarten verzorgd is bij

  • Art Centre Delft 
  • Op Hodenpijl in Schipluiden
  • De Polderij in Maassluis

Begraven in en rondom Den Hoorn

Ligt jouw keuze bij begraven dan zijn er vele mooie begraafplaatsen in het Haagland, Westland en Rijnmond gebied. Denk aan de begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk, Jaffa en Iepenhof in Delft, begraafplaats Oud Eik en Duin in Den Haag of de prachtige natuurbegraafplaats Hofwijk in Rotterdam.

Natuurbegraven

De families die voor Buitengewoon Afscheid kiezen staan open voor creativiteit,
willen zich laten inspireren en hebben veel eigen invulling.
Een buitengewoon afscheid, want iedereen is uniek.