Uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid in Hoek van Holland

Ben jij bezig met het regelen van je eigen uitvaart of met die van een dierbare in de buurt van Hoek van Holland of in en rondom Rotterdam? Ik ben Karen, eigenaar van uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid. In overleg met jou zorg ik ervoor dat een begrafenis of crematie in Hoek van Holland past bij het geleefde leven waarvan je afscheid moet nemen. Ik laat je graag de opties voor locaties, producten als een rouwkaart of een kist en diensten als een condoleance zien.

Uitvaartbegeleidster Karen Admiraal verzorgt bijzondere en unieke uitvaarten in regio Hoek van Holland. Lees hier meer over Karen

Uitvaart rondom Hoek van Holland en Den Haag

Buitengewoon Afscheid verzorgt begrafenissen en crematies vanaf het moment van overlijden tot en met de werkelijke uitvaart in het Westland, omgeving Hoek van Holland, ’s-Gravenzande, Monster en Den Haag. Mijn missie is het verzorgen van liefdevolle, creatieve uitvaarten met aandacht voor jouw keuzes. Een goed afscheid is de eerste stap voor een goede rouwverwerking.

Voorgesprek voor een uitvaart in Hoek van Holland

Wist je dat het bespreken van de uitvaartwensen ook al tijdens het leven kan plaatsvinden? Een groot deel van mijn klanten leer ik kennen tijdens een voorgesprek. We bespreken samen de uitvaartwensen voor een crematie of een begrafenis in bijvoorbeeld Monster of ’s-Gravenzande. Mijn ervaring is dat nabestaanden maar ook de overledene bij leven nog rust ervaren wanneer de wensen besproken zijn en vastleggen in bijvoorbeeld een wensenboekje. Op tijd je uitvaartwensen bespreken zorgt voor meer tijd om creatief te zijn tijdens de uitvaartweek en  om duidelijkheid over alle keuzes te verzamelen. Zo maken we samen een verdrietige periode een klein beetje makkelijker te dragen. 

Een voorbereidingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Voorgesprek

Een klein of heel uitbundige uitvaart in Hoek van Holland

Iedereen leeft anders, dus een standaard afscheid bestaat niet. Iedereen rouwt anders waardoor de uitvaartwensen sterk kunnen verschillen. Een begrafenis of crematie kan traditioneel, klassiek, uitbundig of juist intiem zijn, soms afhankelijk van het budget. Samen zoeken we naar een passend afscheid als weerspiegeling van het geleefde leven. 


Uitvaartbegeleiding Buitengewoonafscheid voor bijzondere uitvaarten.

Een uitvaart aan het strand van Hoek van Holland, Den Haag, Scheveningen of Monster?

Met Buitengewoon Afscheid mag ik met regelmaat unieke uitvaarten op bijzondere locaties verzorgen. Wat denk je van een afscheidsceremonie in een strandpaviljoen of een restaurant aan de stranden van Hoek van Holland, ’s-Gravenlande, Monster of Den Haag?

Een uitvaart in een van de kassen van het Westland?

Er wordt tegenwoordig op bijzondere plekken gerouwd, aan de Westlandse Druif bijvoorbeeld. Een bijzondere, rustige en lichte plek. Er zijn veel locaties die hun deuren openstellen voor een bijzondere uitvaartplechtigheid. Ken jij een mooie plek rondom Rotterdam waar je graag komt en wil je weten of afscheid nemen daar mogelijk is? Ik informeer je graag en vrijblijvend. 


Dag én nacht bereikbaar

Contact

06 – 26942752


Onafhankelijke uitvaartbegeleiding

Buitengewoon Afscheid is een onafhankelijke uitvaartonderneming zonder contracten en verplichte samenwerkingen met andere partijen. Ik heb geen enkel belang bij welke keuze dan ook van jou als klant of als nabestaande. Hierdoor heb je als klant een grote keuzevrijheid voor bijvoorbeeld een kist, een rouwkaart, een opbaring of een uitvaartlocatie. De keuzes die je maakt zijn op deze manier van jou, zoals het hoort.

Corona & uitvaart

In deze rare een onzekere tijden help ik graag bij het organiseren van een liefdevol en intiem afscheid. Samen creatieve manieren bedenken om al die waardevolle vrienden en familieleden toch een beetje “aanwezig” te laten zijn. Lees hier meer over de voorwaarden en ideeën in tijden van het Corona virus.

Corona & Utvaart


Uitvaartkosten

De kosten van een begrafenis of crematie in de Hoek van Holland worden tijdens het voorgesprek of direct na een overlijden binnen 24 uur besproken. Ik reken geen provisie voor ingekochte diensten of producten omdat ik niet gebonden ben aan leveranciers of locaties. Hiermee bespaar je direct op de uitvaartkosten. 

Kosten

Uitvaartverzekering

Ook met een uitvaartverzekering ben je altijd vrij in de keuze voor een uitvaartondernemer, producten en diensten. Lees hier meer.

Uitvaartverzekering

De families die voor Buitengewoon Afscheid kiezen staan open voor creativiteit,
willen zich laten inspireren en hebben veel eigen invulling.
Een buitengewoon afscheid, want iedereen is uniek.