Een buitengewone uitvaart in Rotterdam

Ben jij bezig met het vormgeven van je eigen uitvaart of met die van een dierbare in en rondom Rotterdam? Maak samen met mij, Karen van Buitengewoon Afscheid, de juiste keuze voor locaties, producten als rouwvervoer, rouwkaarten en uitvaartkisten en diensten als een condoleance of een afscheidsdienst.

Uitvaartbegeleiding in en rondom Rotterdam

Hoe wil jij afscheid nemen van iemand en hoe wij jij dat er afscheid van jou genomen wordt?

Ik ben Karen, eigenaar en uitvaartbegeleider in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en Hoek van Holland. Met mijn kleinschalige uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid maak ik het verschil in de uitvaartweek. Kies je voor Buitengewoon Afscheid, dan kies je voor mij. Ik ben de vaste uitvaartbegeleider met een jarenlange ervaring in uitvaarten in Rotterdam. Mijn onderneming heet Buitengewoon Afscheid omdat ik verder denk dat het gewone, de standaard. Al je ideeën neem ik aan en werk ze uit tot een persoonlijk, liefdevol, informeel en bijzonder afscheid. Ik inspireer en informeer je graag over alle mogelijkheden voor een uitvaart in jouw Rotterdam.

Over Karen


Dag én nacht bereikbaar

Contact

06 – 26942752


Uitvaartwensen bespreken en vastleggen

We weten dat een mooi, fijn afscheid belangrijk is voor het rouwproces, maar toch. Nadenken of zelfs praten over ziek-zijn en sterven doen we nog steeds niet graag. Hierdoor weten we vaak te weinig over de mogelijkheden die er zijn om het sterfbed en een uitvaart mooi vorm te geven. Hoe jammer is dat? Bespreek daarom jouw afscheid of dat van een dierbare tijdens het leven in een persoonlijk gesprek met mij. Ik geef op al jouw vragen een antwoord en informeer en inspireer jou met mijn ervaring en creativiteit. Vaak ontstaat er bij jou en je familie en omgeving een fijne rust wanneer je uitvaartwensen zijn besproken en vastgelegd in een uitvaartwensenboekje. 

Voorgesprek


Een uitvaart in het Euromastpark bij Dudok of Parquit, Rotterdam

Buitengewoon Afscheid heeft een grote portfolio met bijzondere locaties in Rotterdam die hun deuren ook openen voor een afscheidsdienst in informele sfeer. Er zijn een heleboel prachtige uitvaartlocaties die we kunnen huren alleen voor jouw uitvaart of die van een dierbare;

 • het voormalig Het Heerenhuys in het Euromastpark
 • Parquit in Het Park
 • het Wereldmuseum Rotterdam

Locaties

Informele en bijzondere uitvaartlocatie - Buitengewoonafscheid

Een afscheid op een boot of op het SS Rotterdam schip?

Hebben havens en water een special betekenis voor jou en wil je daarom afscheid nemen op het water of op een schip als de ss Rotterdam? Er zijn veel boten die hun loopplank voor je uitleggen voor een condoleance of een uitvaart. Afscheid nemen op een boot of op het schip ss Rotterdam is prachtig! Ik vertel je er graag alles over!

Uitvaart op een schip


Kosten

Een uitvaart laten verzorgen dor een kleine, onafhankelijke onderneming als Buitengewoon Afscheid uit Rotterdam kost niet meer dan een uitvaart laten regelen door een grote, onpersoonlijke verzekeraar. Mijn prijzen zijn eerlijk en transparant vanaf het moment dat we kennismaken. De mogelijkheden zijn zelfs groter dan bij een grote Dela of Monuta; ik ben niet gebonden aan vaste locaties, rouwvervoer en koffie&cake.

Kosten

Covid 19 & uitvaart

In deze tijd van Covid19 zijn er maatregelen getroffen die krachtige gevolgen hebben voor het vormgeven van de afscheidsceremonie, ook in Rotterdam. Mijn zorg en aandacht voor families bij het begeleiden van een uitvaart is niet veranderd; ik kom persoonlijk thuis langs maar blijf wel op gepaste afstand. Graag neem ik de tijd om samen creatieve oplossingen te bedenken voor een persoonlijk en intiem afscheid in stijl.

Corona & Uitvaart


Een afscheid in een theater

Buitengewoon Afscheid verzorgde het buitengewone afscheid en de begrafenis van Lotte. Zij deed mee aan het programma Over Mijn Lijk. Lotte haar afscheidsceremonie vond plaats in het buurtheater De Buurvrouw in Schiebroek.

In de Buurt Rotterdam schreef hier over een artikel. Lees dit hier.

Artikel


Begraven in Rotterdam

 • Begraafplaats Crooswijk (Crooswijk)
 • Rooms-katholieke begraafplaats St. Laurentius (Crooswijk)
 • Begraafplaats Oud Kralingen (Kralingen)
 • Begraafplaats Hofwijk (Overschie)
 • Natuurbegraafplaats Hofwijk (Overschie)
 • Begraafplaats Oudeland (Hoogvliet)
 • Zuiderbegraafplaats (tussen Zuidwijk en Lombardijen)

Cremeren in Rotterdam

 • Crematorium St. Laurentius (Crooswijk)
 • Crematorium Hofwijk (Overschie)
 • Crematorium Yardenhuis van Rotterdam (zuidrand van Rotterdam)
 • Crematorium De Dijk (Maassluis)
 • Crematorium Schollevaar (Capelle aan den IJssel)