UITVAARTVERZEKERING

Heeft u een verzekering bij een verzekeringsmaatschappij of lid van van de uitvaartvereniging? U bent altijd vrij in de keuze van uitvaartbegeleider die bij u past. De verzekeraar of vereniging kan u erop wijzen dat u dan duurder uit bent. Maar dat is niet altijd zo, een uitvaart op maat kan zelfs voordeliger zijn.

Je bent altijd vrij in de keuze voor een uitvaartondernemer.

Heb je ergens anders een uitvaartverzekering lopen? Maar wil je wel door mij geholpen worden? 
Buitengewoonafscheid is onafhankelijk en niet gebonden aan een uitvaartverzekering maar ook met een uitvaartverzekering ben je altijd vrij in de keuze voor een uitvaartondernemer. Dus ook met een Ardanta, Dela, Yarden, Monuta, Klaverblad, Nuvema verzekering (of een lid bij een uitvaartvereniging) kun je bij mij terecht. Er zijn twee vormen uitvaartverzekeringen: natura en kapitaal. Wat precies gedekt wordt hangt af van de voorwaarden. De verzekeraar kan je erop wijzen dat je duurder uit bent wanneer je overstapt naar Buitengewoon Afscheid. Dit is niet altijd zo, een bijzondere uitvaart op maat kan zelfs voordeliger zijn. Graag vertel ik je hier meer over tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

KAPITAAL VERZEKERING

Het woord ‘kapitaal’ in deze uitvaartverzekering zegt het eigenlijk al. Je verzekert een bepaald bedrag en krijgt dit geldbedrag volledige uitgekeerd.

NATURA VERZEKERING

Bij een natura uitvaartverzekering wordt het verzekerde bedrag in diensten/materialen uitgekeerd. Als de uitvaart wordt uitgevoerd door of in opdracht van de verzekeraar dan worden alleen deze diensten vergoed. Wat er vergoed wordt, staat op het polisblad. Wanneer je afwijkt van het ‘standaardpakket’ of de wensen anders zijn dan het pakket aanbiedt dan worden die kosten afzonderlijk berekend. Wanneer je een natura verzekering hebt en je kiest voor mijn dienstverlening wordt de polis omgezet in een geldbedrag.

Het verschil in werkwijze tussen Buitengewoonafscheid en de uitvaartverzekeraars is groot.

Laat je niet kisten door de commercie, een mooie uitvaart voor elk budget.

Aanrader, dit boek helpt om, als het zover is, meer zelf de regie te houden.

Het verschil in de werkwijze zit hem voornamelijk in het aantal begeleidingen die per week worden aangenomen.

Buitengewoonafscheid neemt niet meer als twee begeleidingen aan per week. Op deze manier kan ik er altijd voor je zijn en hebben we veel contact. Bij de uitvaartverzekeraars is dit anders geregeld, zij nemen veel meer begeleidingen per week aan. Dit kan bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat je bij elke gebeurtenis een ander contactpersoon krijgt.

Niet gebonden aan vaste leveranciers van producten of diensten en geen eigen ruimtes.

Doordat mijn onderneming ongebonden is kunnen mijn klanten beter passende keuzes maken. De grotere ondernemingen hebben vaste samenwerkingen en eigen ruimtes/producten waardoor de klant vaak daarmee te maken kan krijgen.

Nog meer weten over het verschil in werkwijze en kosten tussen een grote en een kleine begrafenisonderneming?

VERSCHIL