VOORBEREIDING

Een voorbereidingsgesprek met Buitengewoonafscheid is vrijblijvend en kosteloos.

Een gesprek na de uitvaart, evalueren hoe het is gegaan is een dienst die begrafenisonderneming Buitengewoonafscheid aanbied.

Vaak voelt het ongepast, een uitvaart voorbereiden tijdens het leven. Omdat het praten over de uitvaart een stapje te ver voelt. Echter is het is juist goed om elkaar te leren kennen en de wensen alvast bespreekbaar te maken. Er komt namelijk zoveel op je af en er moet in korte tijd zoveel geregeld worden, dat het fijn is als bepaalde wensen al bekend zijn als het zover is. Ook creëert een voorgesprek een duidelijk overzicht. Een stukje houvast voor naasten.

Dat wat we besproken hebben werk ik uit en bewaren we samen. Ook ontvang je van mij een kostenbegroting naar aanleiding van de besproken wensen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Uitvaart spreekuurtje met begrafenisondernemer in Rotterdam Delfshaven

Spreekuurtje

Ik beantwoord graag al jouw vragen tijdens mijn buitengewone spreekuurtje in het café/brugwachtershuisje in Rotterdam Delfshaven. Hier ben ik iedere eerste woensdagochtend van de maand te vinden.

Adres: Havenstraat 6, 3024 TH Rotterdam

Benieuwd wat jouw uitvaart kost of heb je vragen over de uitvaartverzekering die je hebt afgesloten? Wil je meer weten over de dichtstbijzijnde natuurbegraafplaats of hoe een afscheidsceremonie op een boot in één van de havensteden eruit ziet? Wat ik precies doe bij de laatste verzorging van de overledene en wat er moet gebeuren direct na een overlijden? 

Over Karen